Απίστευτο σκηνικό στο MasterChef: Οι κριτές έριξαν άκυρο και δεν τον βαθμολόγησαν καν

MasterChef: Ανατροπή στην αποχώρηση

Απίστευτο σκηνικό στο MasterChef
Απίστευτο σκηνικό στο MasterChef
1'

Μια εξαιρετικά δύσκολη ψηφοφορία περίμενε τους «Μπλε» στο MasterChef, οι οποίοι ηττήθηκαν στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία.

Από τη διαδικασία εξαιρέθηκε ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος επέλεξε να κρατήσει την ασυλία για τον ίδιο, ενώ δεν μπορούσε να ψηφιστεί τόσο η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η οποία κέρδισε την Δοκιμασία Ασυλίας όσο κι ο Βασίλης Μπόλλος, ο οποίος έχει μόνιμα την κάρτα ασυλίας στα χέρια του.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είχε οριστεί ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης ενώ από τη χθεσινή ψηφοφορία τον ακολούθησαν ο Νικήτας Μπατσικούρας κι ο Σταύρος Λορέντζος.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης ο καθένας κλήθηκε να ξεπεράσει τον εαυτό του. Καλεσμένος των τριών chef κριτών Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν ο chef και Food Stylist του MasterChef 2022, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, που έφερε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων.

Ο παίκτης που είχε την χειρότερη επίδοση και δεν πρόλαβε καν να στήσει το πιάτο του ήταν ο Πέτρος, με τους κριτές να μην τον βαθμολογύν καν.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η ασυλία, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι απειλές

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή