Μαρίνα Πατούλη - Βλάσσης Χολέβας: Είναι τελικά ζευγάρι; Η απάντησή τους (videos)

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα - Τι απάντησαν στις φήμες που κάνουν λόγο πως είναι ζευγάρι 
Τι απάντησαν στις φήμες που κάνουν λόγο πως είναι ζευγάρι 
Glomex
2'

Μετά το ταξίδι στη Μύκονο, η Μαρίνα Πατούλη οργάνωσε ένα πάρτυ για τα γενέθλια του συνεργάτη της, Βλάσση Χολέβα.

Με την παρουσία πολλών παπαράτσι, ο Βλάσσης Χολέβας έσβησε δύο τούρτες, η μία είχε πάνω το γράμμα «M» και η άλλη το γράμμα «V», που όπως εξήγησε η Μαρίνα Πατούλη, σηματοδοτεί τη νέα τους συνεργασία.



«Ένα πάρτυ, το οποίο εχθές το αποφάσισα», είπε στην αρχή η Μαρίνα Πατούλη και συνέχισε: «Μου λέει σήμερα το πρωί: “Πολλή κούραση”, γιατί ήμασταν εκτός, στη Μύκονο και γυρίσαμε με το καράβι. Τέλος πάντων λέω ή θα μου την κάνει την ανατροπή ή θα πετύχει η έκπληξη. Και τελικά είμαστε εδώ. Γιορτάζουμε και την έναρξη της συνεργασίας μας “M -V”, Μαρίνα και Βλάσσης. Ο Βλάσσης οφείλω να πω ότι ως συνεργάτης και ως άνθρωπος είναι η χαρά της ζωής, Δουλεύει πολύ, έχει έμπνευση, γελάμε πολύ».

Ο Βλάσσης Χολέβας με τη σειρά του, είπε: «Δίνουμε έμπνευση ο ένας στον άλλον και επειδή είμαστε και λίγο διαφορετικοί τύποι έχουμε βρει ένα κοινό σημείο και τα πάμε πάρα πολύ ωραία».

Για τις φήμες που τους θέλουν να έχουν σχέση, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε:

«Ντάξει εμείς έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά όλο αυτό το διάστημα και έχει βγει και πολύ δημιουργικά και πολύ ωραία. Τα ακούμε χαλαρά όλα αυτά», ενώ ο Βλάσσης Χολέβας απάντησε: «Αυτό που λέει το τραγούδι "Άστους να λένε". Είμαστε πολύ ταιριαστοί σαν άνθρωποι και είναι πολύ εύκολο να το δει κάποιος ως κάτι άλλο. Θα δούμε, δεν ξέρεις ποτέ..».