Survivor Spoiler 12/3: Όλοι εναντίον της Σταυρούλας - Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler 12/3: Η παραμονή της Σταυρούλας δεν άρεσε στους Μαχητές, ενώ οι Διάσημοι φαίνεται πως ικανοποιήθηκαν για λόγους στρατηγικής - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού
Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας
Instagram: survivorgreece
1'

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη την προηγούμενη εβδομάδα, οι Μαχητές είδαν την Τετάρτη (9/3) να αποχωρεί από το παιχνίδι ο Σάββας Κάλφας.

Αυτή η αποχώρηση ξάφνιασε τους πάντες, καθώς οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) περίμεναν να αποχωρήσει η Σταυρούλα, ειδικά μετά το χαμό που ξέσπασε όταν έμαθε η Ασημίνα για τις αναρτήσεις που είχε κάνει για εκείνη η συμπαίκτριά της, πριν μπει στο παιχνίδι.

Το κλίμα είναι αρνητικό στη μπλε ομάδα και πιο συγκεκριμένα για τη Σταυρούλα. Αναμένεται απόψε να δούμε νέες εντάσεις, ενώ από την άλλη οι Διάσημοι φαίνεται πως… τρίβουν τα χέρια τους, καθώς σύμφωνα με την Κάτια Ταραμπάνκο «οι τσακωμοί θα συνεχιστούν».

«Αυτό μας συμφέρει γιατί θα έχουμε αντιπάλους που είναι πεινασμένοι, νευριασμένοι, στην τσίτα», πρόσθεσε η Ταραμπάνκο.

Όσον αφορά το αγώνισμα, η ένταση αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο», καθώς ο απαιτητικός στίβος μάχης θα φτάσει τους παίκτες στα όριά τους.

Survivor Spoiler 12/3: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα το έπαθλο φαγητού; Θα συνεχίσουν οι Διάσημοι το σερί που έχουν ή θα βάλουν επιτέλους ένα στοπ οι Μαχητές.

Οι «μπλε» δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε στα παιχνίδια της Καραϊβικής. Ποιος θα πάρει το επόμενο γεύμα; Οι Μαχητές θα καταφέρουν να κερδίσουν απόψε και θα πάνε με γεμάτο στομάχι στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας που θα δούμε την Κυριακή. Άραγε θα καταφέρουν να κερδίσουν και την πρώτη ασυλία; Αύριο τα σπουδαία...