Η αποκάλυψη του Λιάγκα για Φιλιππίδη: «Έχει πρόβλημα με την καρδιά του - Επιδεινώνεται η υγεία του»

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το χρόνιο πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη 
Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το χρόνιο πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη
2'

Μια αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας την Τέταρτη (16/3) μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό»

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός, το οποίο έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα

«Σήμερα είμαστε δύο ημέρες πριν από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία, είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του. Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι θα πω. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα, είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί πριν συλληφθεί. Είχε μπει στο νοσοκομείο τότε αν θυμάστε. Έχει πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα είναι ένα κληρονομικό πρόβλημα που το είχε και μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει και αγωγή. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπό την πίεση της δίκης που ξεκινάει την Παρασκευή, έχει κλονιστεί η υγεία του», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας – Να τον κατηγορήσουμε, αλλά δεν είναι βιαστής»

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (16/3) στην εκπομπή «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε: «οι φωτογραφίες του που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα του σήμερα. Έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό το πρόβλημα δεν το αναφέρω για να προκαλέσω συμπάθεια από τον κόσμο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Σε μία ποινική δίκη και βαριά άρρωστος να είναι κάποιος, αυτή γίνεται».

Ακόμη, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δηλώνει από την πρώτη στιγμή αθώος για όλες τις κατηγορίες.

«Η βασική κατηγορία του Πέτρου Φιλιππίδη έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Όχι ότι είναι βιαστής αλλά ήταν ένας άνθρωπος αυστηρός κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, και πολλές φορές προσβλητικός. Τον ενδιέφερε να υπάρχει ένα άριστο θεατρικό αποτέλεσμα. Να τον κατηγορήσουμε για τον χαρακτήρα του, αλλά δεν είναι βιαστής», είπε ο δικηγόρος.

«Αυτή τη στιγμή έχω μιλήσει με πολλούς φίλους και διακεκριμένους ηθοποιούς από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, με τους οποίους είχαμε συμφωνήσει να έρθουν να μιλήσουν, αλλά όλοι αυτοί ενώ ήθελαν να έρθουν, αλλά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί φοβούνται τη διαπόμπευση αλλά και να μη χάσουν τη δουλειά τους. Φτάσαμε στο σημείο που ο μάρτυρας φοβάται να μη χάσει τη δουλειά του» πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Όσα θα καταθέσει εναντίον του πασίγνωστη ηθοποιός (video)

Φιλιππίδης, Λιγνάδης και Αναγνωστόπουλος μοιράζονται το ίδιο κελί