Survivor spoiler: «Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ ανήθικο» - Κλάματα από τον Τάκη Καραγκούνια

Survivor spoiler: Σε «κόκκινο πανί» για τους μπλε του Survivor εξελίσσεται ο Τάκης Καραγκούνιας
Survivor spoiler: Σε «κόκκινο πανί» για τους μπλε του Survivor εξελίσσεται ο Τάκης Καραγκούνιας
ΣΚΑΙ
2'

Η επιλογή των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor φαίνεται ότι οξύνει εκ νέου τα πνεύματα στον Άγιο Δομίνικο με τη μεγαλύτερη κρίση να την περνάει η ομάδα των Μπλε.

Πρωταγωνιστές στην ένταση ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης η σχέση των οποίων παραμένει τεταμένη μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το βράδυ της Δευτέρας.

«Αυτό που έκανε ο Άρης ήταν ό,τι πιο πονηρό μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Με λες ψεύτη» ακούγεται να λέει ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος φαίνεται στο trailer του σημερινού επεισοδίου να καβγαδίζει με τον Άρη Σοϊλέδη στην καλύβα των Μπλε με τον «μισθοφόρο» να λέει, μεταξύ άλλων, «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα».

Η ένταση του Τάκη Καραγκούνια δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος ακούγεται να σχολιάζει «οτιδήποτε προσπαθώ να σου πω το παίρνεις όπως θες εσύ και αυτό δεν το αντέχω άλλο να είμαι με έναν άνθρωπο 45-49 χρονών πόσο είναι και δεν μπορώ να συνεννοηθώ».

Ο «μισθοφόρος», μάλιστα, εμφανίζεται να εξαπολύει μια βαριά κατηγορία για τον συμπαίχτη του λέγοντας «ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ ανήθικο».

Η ένταση αυτή, δε, βγαίνει και σε συγκίνηση πριν τον σημερινό αγώνα με τον Τάκη Καραγκούνια να λέει κλαίγοντας αναφερόμενος στην κόρη του ότι «πράγματι δεν με έχει δει ποτέ να κλαίω γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει μεγαλώσει μόνη της και εγώ έλειπα πάντα».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Στον τάκο οι εύκολοι στόχοι και η «προδοσία» του Κατσαούνη