«Πανικός» στον Σασμό: Ο Μαθιός αποκάλυψε στον Νικηφόρο ότι αγαπάει τη Βασιλική - «Λύγισε» το Twitter

Σασμός: Ο Μαθιός αποκάλυψε τα πάντα στον Νικηφόρο για τη Βασιλική
2'

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στον «Σασμό» καθώς στο σημερινό επεισόδιο έγινε μία αποκάλυψη που οι τηλεθεατές περίμεναν καιρό για να δουν.

Συγκεκριμένα, ο Μαθιός δεν άντεξε και αποκάλυψε στον Νικηφόρο ότι διατηρεί σχέση με τη μητέρα του, την Αγγελική, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Η αντίδραση του Νικηφόρου έκανε το Twitter να «λυγίσει» με τους τηλεθεατές της σειράς να μην μπορούν να πιστέψουν την τροπή που πήρε η συγκεκριμένη σχέση.

Δείτε μερικά χρακτηριστικά tweets:

Σασμός Spoiler: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια:

Τετάρτη 23 Μαρτίου– Επεισόδιο 113

Ο Βαγγέλης βρίσκεται στον πυρετό του τζόγου. Η Καλλιόπη θα έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο. Θα δεχτεί εκείνος; Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους; Η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

Πέμπτη 24 Μαρτίου - Επεισόδιο 114

Ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξανά τον Καραπάνο, με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ένα απρόσμενο δώρο θα ξυπνήσει στη Μαρίνα μνήμες του παρελθόντος... Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, που θα τον κάνει να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και απειλητικός.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός spoiler: Έφτασε η ώρα! Ο Μαθιός αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο για τη Βασιλική (vid)