MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Αλλάζουν οι ισορροπίες (vid)

MasterChef: Ανατροπή! Ποιος παίκτης αποχώρησε;
Βαρύ το κλίμα στο σπίτι του MasterChef μετά την αποχώρηση
1'

Την παραμονή τους στο MasterChef 2022, μετά τη χαμηλή τους βαθμολογία στο Τεστ Δημιουργικότητας, διεκδίκησαν στο επεισόδιο της Τρίτης η Καλλιόπη, ο Γρηγόρης κι ο Πάνος. Με guest chef τον Άγγελο Μπακόπουλο, η νέα δοκιμασία αποχώρησης έφερε στον τάκο τους τρεις παίκτες, με τον Πάνο να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και να επιστρέφει ασφαλής στο σπίτι.

Έτσι, η αποχώρηση «παίχτηκε» ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Γρηγόρη. Με 6 στα 10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Άγγελο Μπακόπουλο κι ένα 7 στα 10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, 25 βαθμούς στο σύνολο, ο Γρηγόρης αποχώρησε από το MasterChef.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένη με την τροπή των πραγμάτων ήταν η Καλλιόπη, αφού η ομάδα της έχασε τον αρχηγό της. Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Φορτισμένο ήταν το κλίμα κατά την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου, με τους κριτές να τον ρωτάνε τι θα του λείψει από τον διαγωνισμό. Ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε τις αρχηγικές ικανότητες του επίδοξου σεφ. «Πιστεύω ότι ήμουν καλός φίλος με τα παιδιά, όχι καλός αρχηγός. Δεν υπήρξε ποτέ καμία παρεξήγηση», σχολίασε ο Γρηγόρης.