«Η Γη της Ελιάς» Spoiler 23/03: Ο Αλέξης χάνει το μυαλό του στη θέα της Μυρτάλης και του Νικήτα

«Η Γη της Ελιάς» spoiler 23/03: Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου
Ο Αλέξης ψάχνει τρόπους να εκδικηθεί το Νικήτα για τον έρωτά του με την Μυρτάλη
MEGA
1'

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, απανωτές εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Ας δούμε τις εξελίξεις του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα στις 21.00,στο MEGA.

Η Γη της Ελιάς: Τετάρτη 23/03

Ο Γιώργης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ιουλία μετά τη συνάντησή τους με τον Στάθη και την Εύα. Ο Ανέστης παίρνει τηλέφωνο τον Δημήτρη και του ζητά να τον βοηθήσει, εκβιάζοντάς τον πως σε αντίθετη περίπτωση θα μιλήσει στην αστυνομία. Η Εύα ετοιμάζεται να νοικιάσει καινούριο σπίτι και ζητά τη γνώμη του Στάθη. Στην καθιερωμένη πρωινή τους βόλτα στο βουνό, η Αθηνά με τη Μαργαρίτα πετυχαίνουν τον Ιάκωβο και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη. O Στέφανος συναντά τυχαία τη Βασιλική και τον Φίλιππο, και τα αίματα ανάβουν. Ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα και τη Μυρτάλη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος νιώθουν μεγάλο θυμό από την επίθεση του Στέφανου, αλλά η Χάιδω τους συμβουλεύει να μη δώσουν συνέχεια, μιας και η δίκη πλησιάζει. Ο Λυκούργος ξεκινά να μελετά τη δικογραφία του Φίλιππου και συμβουλεύει την οικογένεια για το πώς θα κινηθούν. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να καταθέσει στη δίκη, παίρνοντας έτσι ανοιχτά θέση υπέρ του Φίλιππου. Ο Αλέξης χάνει το μυαλό του στη θέα της Μυρτάλης και του Νικήτα, κι αρχίζει να ψάχνει τρόπους για να τους χωρίσει.

Διαβάστε επίσης:

«Η Γη της Ελιάς» Spoiler 21/03: Η αθώωση της Μαρίνας πλησιάζει - Στη φυλακή ο Ανέστης