Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο νέος παίκτης που ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο;

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης
Τέσσερις νέοι παίκτες θα μπουν στο Survivor.
Glomex
2'

Αφίξεις από Ελλάδα περιμένει ο Άγιος Δομίνικος, καθώς τέσσερις νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με τη Μαρία Αντωνά και την τηλεόραση του OPEN, ο ένας από τους νέους παίκτες είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Ο 24χρονος Νίκος, ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να μπει στην μπλε ομάδα. Ο νέος παίκτης των μπλε, κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας, και διακρίθηκε στον διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International, που πραγματοποιήθηκε στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος σπούδασε ιστορία και αρχαιολογία και μάλιστα είχε δηλώσει συμμετοχή και στον τρίτο κύκλο του GNTM. Ωστόσο όταν τον κάλεσαν για casting τελικά δεν κατάφερε να πάει.

Οι τέσσερις παίκτες που θα μπουν στο Survivor θα είναι και οι τελευταίοι για τον φετινό κύκλο. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τους άλλους τρείς.

https://www.instagram.com/p/CaezebisxZs

Στο μεταξύ, ανατρεπτικό θα είναι το επεισόδιο του Survivor 2022 που θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου καθώς οι μάχες αλλά και οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Η φιλία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάνας Αβραμάκη φαίνεται πως φτάνει στο τέλος με λεκτική μάχη και από τις δύο πλευρές.

Μεταξύ άλλων, μια μεγάλη έκπληξη, όμως, περιμένει τους παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως η ομάδα που θα νικήσει στο αγώνισμα επάθλου θα βρεθεί στο πάρτι της ένωσης του τουρκικού Survivor και θα ακούσει ζωντανά έναν γνωστό καλλιτέχνη της γειτονικής χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Η Σοφιάννα που «γραπτσαλώθηκε» και το έπαθλο-έκπληξη μετά τον στίβο μάχης

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Με χαρακτήρισαν κλέφτρα και αυτό με στιγμάτισε, έχασα δουλειές»

Survivor: Σπάραξε στο κλάμα η Ευρυδίκη - «Αφήστε με μόνη μου»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή