Σασμός Spoiler: Το φρικτό ατύχημα της Θοδώρας (video)

Σασμός Spoiler: Ανατριχιάζει το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (4/4)

Σασμός Spoiler: Το φρικτό ατύχημα της Θοδώρας (video)
Alpha TV
2'

Η στιγμή οπού η Θοδώρα θα ζήσει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής της έφτασε!

Όταν η Θοδώρα ανακάλυψε πως είναι έγκυος, θέλησε να απαλλαγεί καθώς έβλεπε πως η σχέση της με τον Γιώργη δεν έχει μέλλον, ωστόσο αδερφός της, ο Μανώλης ήταν εκείνος που της αλλάξει τις σκέψεις αυτές.

Στο πλευρό της στάθηκε φυσικά και ο Γιώργης, ο οποίος ήθελε όσο τίποτα να γίνει μπαμπάς. Η Θοδώρα λοιπόν αποφάσισε να κρατήσει το μωρό και αυτό της έκανε άλλον άνθρωπο.

Η Θοδώρα είχε στο μυαλό της από τη μια την εγκυμοσύνη και από την άλλη έχει βάλει σκοπό να βρεθεί ο πραγματικός φονιάς του Στεφανή ώστε να νιώσει ανακούφιση από τις τύψεις.

Στην προσπάθεια της να το ανακαλύψει, έβαλε σε κίνδυνο το μωρό της. Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (4/4) τη βλέπουμε να πέφτει από τις σκάλες και να οδηγείται στο νοσοκομείο. Εκεί θα ακούσει το πιο τρομακτικό νέο.

Σασμός Spoiler: Όσα θα δούμε τη Δευτερα (4/4)

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιό του που θα τον αναστατώσει. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει. Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή