«Η Γη της Ελιάς»: Συγκλονίζει ο Φίλιππος στην απολογία του - «Ζητώ από τον Στέφανο συγγνώμη»

«Η Γη της Ελιάς» spoiler 3/4: Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά σήμερα, Κυριακή

«Η Γη της Ελιάς» Spoiler
Η απολογία του Στέφανου συγκλονίζει το ακροατήριο
MEGA
1'

Όλοι περιμένουν την απολογία του Φίλιππου, αλλά η ξαφνική αδιαθεσία του Πετροπουλέα οδηγεί το δικαστήριο σε διακοπή. Μετά από αυτό, η αγωνία του Φίλιππου αλλά και του Στέφανου, ο οποίος αδημονεί να δικαιωθεί κορυφώνεται. Η ξαφνική αδιαθεσία του Πετροπουλέα οδηγεί το δικαστήριο σε διακοπή. Μετά από αυτό, η αγωνία του Φίλιππου αλλά και του Στέφανου, ο οποίος αδημονεί να δικαιωθεί κορυφώνεται.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, απανωτές εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Ας δούμε τις εξελίξεις του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα στις 21.00,στο MEGA.

Η Γη της Ελιάς - Τι θα δούμε σήμερα, Κυριακή (3/4)

Ο Στέφανος και η Αρετή έχουν πλέον καταλάβει πως ο Στάθης έχει ταχθεί στο αντίπαλο στρατόπεδο και δεν χάνουν ευκαιρία να τον στριμώξουν. Αυτή η προδοσία είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και όλα δείχνουν πως η Αρετή θα λογαριαστεί μια και καλή μαζί του μετά τη δίκη, τόσο για τη στάση που κράτησε, όσο και για την ερωμένη του. Η στιγμή της απολογίας του Φίλιππου φτάνει και όλοι παρακολουθούν καθηλωμένοι όσα καταθέτει στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

«Η Γη της Ελιάς»: Η Αρετή «πολεμά με νύχια και με δόντια» το Φίλιππο - Οι εξελίξεις της δίκης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή