Σασμός Spoiler: Η αντίδραση της Αργυρώς στην αθώωση του Αστέρη (vids)

Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκαλύπτει ότι έρχονται φόνοι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς
1'

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Αργυρώ του Σασμού, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις εξελίξεις στη σειρά, τον ρόλο της αλλά τα κοινά σημεία που έχει με την ηρωίδα.

«Μου έχει τύχει στην πραγματική μου ζωή να ερωτευτώ κεραυνοβόλα, απλώς στη μυθοπλασία υπάρχουν πάρα πολλά εμπόδια, για να δημιουργηθεί και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτό δεν μου έχει τύχει, είναι όλα πιο φυσιολογικά στην πραγματική ζωή», ανέφερε αρχικά.

Για το μέλλον του πρώην ζευγαριού τόνισε: «Η Αργυρώ πιστεύω και θέλω να είναι κάποια στιγμή με τον Αστέρη. Νομίζω αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι. Δεν θα δεχτεί την αθώωση του Αστέρη, έχει άρνηση. Μετά αυτό που θα πει είναι ότι δεν την ενδιαφέρει το πώς έγινε, αλλά το ότι ο αδελφός της είναι νεκρός, το αποτέλεσμα. Έχει κολλήσει σε αυτό και θα της πάρει μάλλον πολύ καιρό για να το ξεπεράσει και να τον διαχειριστεί».

«Κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Κρήτη. Δεν ξέρω αν θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία με τον Σταύρο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Δεν ξέρω πώς θα το πάνε οι σεναριογράφοι αλλά νομίζω ότι θα δημιουργηθεί ένας διχασμός ανάμεσα στους δύο», πρόσθεσε.

Για το αν θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, απάντησε: «Δεν έχουμε κλείσει ακόμα αλλά πάμε προς τα εκεί». «Κάποιοι από τους φόνους που θα συμβούν θα είναι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη Βασιλική», πρόσθεσε.