Πότε επιστρέφουν στην TV Survivor, Σασμός, Master Chef και Γη της Ελιάς

Πότε επιστρέφουν στην τηλεόραση

Πότε επιστρέφουν στην TV Survivor, Σασμός, Master Chef και Γη της Ελιάς
Πασχαλινή διακοπή για τα ριάλιτι
2'

Ένα μικρό διάλειμμα από το πρόγραμμα του MEGA θα κάνει η δραματική σειρά Γη της Ελιάς, καθώς νέα επεισόδια με καταιγιστικές εξελίξεις θα προβληθούν από την Κυριακή 1η Μαΐου.

Ο Σασμός, η επίσης τεράστια επιτυχία της χρονιάς, θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές από την Τρίτη 26 Απριλίου. Το κοινό αναμένει να δει τι θα γίνει με τη δίκη του Αστέρη αλλά και το ποια θα είναι η απόφαση των δικαστών. Σύμφωνα με τα spoilers, ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ, μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό.

Όσον αφορά το Survivor και το MasterChef; Το ριάλιτι επιβίωσης θα απουσιάσει μόνο την Κυριακή του Πάσχα και θα επιστρέψει το βράδυ της Δευτέρας 25 Απριλίου στις 21.00. Αντίστοιχα, το ριάλιτι μαγειρικής του STAR θα κάνει come back την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και ταξιδεύει στο Μαιάμι

Την Μεγάλη Εβδομάδα το Survivor προβλήθηκε μόλις δύο μέρες και επανέρχεται τη Δευτέρα (25/4). Μαζί επιστρέφει και ο Ατζούν ο οποίος θα αντικαταστήσει για λίγες ημέρες τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα για ενόψει Πάσχα.

Όπως σε κάθε Survivor, έτσι και φέτος, όταν έρχεται ο Τούρκος παραγωγός σηματοδοτεί την έναρξη των μεγάλων επάθλων. Όπως είδαμε και στο trailer της Δευτέρας, οι νικητές θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι και ήρθε η ώρα να μάθετε ποιοι θα είναι.

Οι «κόκκινοι» θα εκμεταλλευτούν τη «φαγωμάρα» που υπάρχει στους «μπλε» και έτσι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να απολαύσουν αυτό το υπέροχο έπαθλο.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης αθωώνεται και έρχονται τα πάνω – κάτω

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή