Survivor: «Στήνονται ασυλίες – Ζω ένα τσίρκο με κάποιους σαλτιμπάγκους γύρω μου» (video)

Survivor: Απίστευτα «καρφιά» του Τάκη απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη και την κόκκινη ομάδα.
Απίστευτα «καρφιά» του Τάκη απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη και την κόκκινη ομάδα.
Glomex
1'

Ο σημερινός (26/4) αγώνας ολοκληρώθηκε με τους «κόκκινους» να κερδίζουν ξανά το μεγάλο έπαθλο και να απολαμβάνουν σπα αλλά και μια βραδιά 80’s. Η δεύτερη ήττα σε μεγάλο έπαθλο «πόνεσε» τον Τάκη, ο οποίος μίλησε για στημένους αγώνες και ειδικότερα για στημένες ασυλίες, ενώ έριξε τα «καρφιά» του στον Άρη και σε άλλους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως πιθανώς στήνονται ασυλίες και το λέω εν πλήρη γνώση αυτό. Δεν μου αποκλείει κανείς εμένα ότι μπορεί ο Άρης Σοιλέδης να μιλάει με την αντίπαλη ομάδα και να στήσουν καμία ασυλία. Αν δεν μπορούμε να την πάρουμε και καλά, να την στήσουν για να την πάρει η κόκκινη ομάδα ώστε να βγάλουν εμένα και τον Εμμανουήλ στον τάκο.

Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό είναι το Survivor που έχουν χτίσει αυτοί. Αυτό που έχω ζήσει τις τελευταίες μέρες είναι ένα τσίρκο με κάποιους σαλτιμπάγκους γύρω μου, που περιφέρονται προσπαθώντας να με ξεγελάσουν και να πάρουν ότι θέλουν από μένα και στο τέλος να με ξεζουμίσουν», είπε μεταξύ άλλων, ο Τάκης.