MasterChef: Ο Γιάννος κινήθηκε στρατηγικά - Άφωνοι οι παίκτες (video)

MasterChef: Ιταλική εβδομάδα στο MasterChef και σε αυτά τα μαγειρικά μονοπάτια κινήθηκε η ομαδική δοκιμασία. Οι στρατηγικές των παικτών με στόχο το έπαθλο του νικητή τέθηκαν σε εφαρμογή.

MasterChef
MasterChef
STAR
1'

Αρχηγοί των δύο νέων ομάδων θα είναι δύο φίλοι, ο Γιάννος Σδούγκας κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα.

Ο Γιάννος έδειξε ξεκάθαρα πως θέλει να φτάσει στον τελικό και με τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του λόγω της νίκης του στο τεστ γευσιγνωσίας, έκανε την μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα το βασικότερο πλεονέκτημά του ήταν ότι θα μπορούσε να επιλέξει πρώτος παίκτη για την ομάδα του. Παράλληλα, όσοι παίκτες απέμεναν θα πήγαιναν στην ομάδα της Ελισάβετ.

Ο Γιάννος έκανε την ανατροπή καθώς με μια επιλογή ξάφνιασε τους πάντες. Κανένας δεν περίμενε πως θα διαλέξει τον Νικήτα Μπατσικούρα με τον οποίο δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις. «Έχω έρθει σε διαφωνία με τον Νικήτα αλλά επειδή είναι καλός παίκτης θα τον πάρω στην ομάδα μου» είπε στην κάμερα του MasterChef.

Από την πλευρά της η Ελισάβετ σχολίασε για την επιλογή: «Σοκαρίστηκα. Πήρε τον Νικήτα με τον οποίο δεν είναι καθόλου κοντά. Θέλει ξεκάθαρα τη νίκη. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα παλέψω με ότι όπλα έχω στα χέρια μου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή