Iωάννα Τούνη: Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου - «Θα πενθήσω όπως θέλω»

O Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο instagram με τον ίδιο να εκφέρει την άποψή του και να υπερασπίζεται την επιχειρηματία!
3'

Τα stories που ανέβασε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη εννέα μέρες μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, που έφυγε μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο, έγιναν θέμα συζήτησης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η γνωστή instagrammer - influencer δέχτηκε από μικρή μερίδα ατόμων επικριτικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο πενθεί τον χαμό της μαμάς της. Η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας σχολιάστηκε κυρίως για το γεγονός τις ημέρες του Πάσχα τις πέρασε μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Μεγάλη Παρασκευή, οι δύο τους, αποφάσισαν να φύγουν για μία ημέρα στη Ναύπακτο, για τον Επιτάφιο.

Επειδή κάποιοι σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του ζευγαριού να φύγει έστω και για μονοήμερη, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να τους απαντήσει μέσα από τα stories της στο Instagram. Ωστόσο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια» ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ».

O Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο instagram με τον ίδιο να εκφέρει την άποψή του και να υπερασπίζεται την επιχειρηματία!

«Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τον κάθε άνθρωπο. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή του, κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο από ψεύτικα προφίλ και του απασχολεί τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος. Για κάποιον άνθρωπο, ο οποίος έχει χάσει τη μητέρα του. Τι ακριβώς πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος που χάνει έναν άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει;», ανέφερε ο σύντροφός της στον αέρα του “Super Κατερίνα“.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για την Ιωάννα Τούνη: «Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε».

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους. Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε: «Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα».