MasterChef: Μεγάλη ένταση στο πλατό - Ποιος αποχώρησε λίγο πριν τη δεκάδα (vid)

MasterChef: Μαλλιά κουβάρια στο συμβούλιο - Ο Δημήτρης πέταξε καλαμπόκι στον Χριστόφορο
Απίστευτη ένταση ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας
1'

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν την Παρασκευή (29/4) στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καταξιωμένο Ιταλό chef, Elio Sironi, που έφερε ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση όφειλαν να αφήσουν πίσω τους την ένταση της ψηφοφορίας και μαγείρεψαν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή, για να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Τελικά ανάμεσα στον Δημήτρη ή αλλιώς Μπόμπαινα και την Ελισάβετ, οι κριτές έβαλαν την καλύτερη βαθμολογία στον Δημήτρη. Έτσι, αποχώρησε η Ελισάβετ.

Μαλλιά κουβάρια στο συμβούλιο

Νωρίτερα, μετά το τέλος της ψηφοφορίας τον λόγο πήρε ο «Μπόμπαινας» και τα πνεύματα οξύνθηκαν με αφορμή τις αρνητικές ψήφους του Χριστόφορου και του Νίκου στην Ελισάβετ. Ο «Μπόμπαινας» θεώρησε πως ο Νίκος με τον Χριστόφορο είχαν συνεννοηθεί από την αρχή να βγάλουν στον τάκο την Ελισάβετ.

Η στιχομυθία που ακολούθησε ανάμεσα στον Χριστόφορ και τον Ταϊρίδη έκανε έξω φρενών τον δεύτερο. Ο «Μπόμπαινας» βγήκε εκτός εαυτού και αποχώρησε άρον άρον από το συμβούλιο, αφού πρώτα έριξε καλαμπόκι στον Χριστόφορο υπονοώντας πως φοβήθηκε να τον έχει αντίπαλο στη δοκιμασία αποχώρησης.