Χαμός στο Survivor: Οι βωμολοχίες των παικτών, τους ανάγκασαν να διακόψουν το γύρισμα

Survivor: Οι δυο τους δεν έμειναν στα λόγια και κόντεψαν να έρθουν στα χέρια
Αυτή τη φορά, η αρχή του... τσακωμού έγινε στην παραλία
2'

H κατάσταση στο Survivor βρίσκεται στα άκρα, με τον Τάκη Καραγκούνια, τον παίκτη της μπλε ομάδας, που λόγω του έντονου χαρακτήρα του, έχει τσακωθεί ακόμα και με τις... πέτρες.

Αυτή τη φορά, η αρχή του... τσακωμού έγινε στην παραλία, όπου ο Μαρτίκας μέσα στον διαπληκτισμό τους, τον συμβούλευσε να προσέχει τι λέει γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει έξω όταν φύγει, και να σκεφτεί την κόρη του. Αυτό ήταν που πυροδότησε την αντίδραση του Τάκη, ο οποίος φανερά εξοργισμένος τον έβρισε απειλώντας τον να μην πιάνει το παιδί του στο στόμα του.

Αργότερα και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο μισθοφόρος αναφέρθηκε στις τακτικές δωροδοκίας, που ακολουθεί ο συμπαίκτης του, αλλά ο Σπύρος επεσήμανε, ότι αυτό δεν ισχύει και το ξέρουν όλοι και υποστήριξε παλεύει να τους καταστρέψει και πως η ομάδα θα είναι πιο δεμένη από ποτέ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Τάκης απείλησε όλη την μπλε ομάδα με διάλυση.

«Πλακώθηκαν» οι δύο παίκτες – Η κατάσταση ξεφεύγει κι άλλο…

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, το κλίμα ήταν «βαρύ» στο συμβούλιο και κοντέψαμε να έχουμε μια επανάληψη του σκηνικού του Τάκη με τον Άρη Σοϊλέδη. Οι δυο τους δεν έμειναν στα λόγια και κόντεψαν να έρθουν στα χέρια, με τον Τάκη να μη συγκρατείται από όσα είπε ο Μαρτίκας και να κινείται επιθετικά προς το μέρος του.

«Πόσα ακόμη ψέματα θα πεις; Πόσα; Αυτά που έλεγες για τα λεφτά δεν είναι αλήθεια; Και να σου πω κάτι; Βάλτα στον κ@@ο σου να τα χαρείς ρε», ούρλιαζε ο παίκτης της μπλε ομάδας και οι δυο τους κόντεψαν να «πλακωθούν» μπροστά σε όλους, με την παραγωγή να επεμβαίνει. «Μην φωνάζεις άλλο, έχει δει ο κόσμος τι είσαι και θα πάρεις όσα σου αξίζουν», του απάντησε ο Μαρτίκας, με το επεισόδιο να λήγει κάπως έτσι, για να προχωρήσουν στην ψηφοφορία.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Μυριέλλα Κουρεντή: Έγραφαν ότι κεράτωνα, ότι είμαι έγκυος και ότι είμαι από την Αλβανία

Survivor Spoiler 2/5: Τεράστια έκπληξη! Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)