MasterChef: Οι νέες ομάδες, τα πλεονεκτήματα των κόκκινων και τα «γαλλικά» του Παναγιώτη

MasterChef: Η δοκιμασία με τα βότανα έβαλε δύσκολα στις δύο ομάδες

MasterChef: Οι νέες ομάδες, τα πλεονεκτήματα των κόκκινων και τα «γαλλικά» του Παναγιώτη
MasterChef: Η δοκιμασία με τα βότανα έβαλε δύσκολα στις δύο ομάδες
Instagram
2'

Στο Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της νοτιοανατολικής Μεσογείου βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίχτες του MasterChef με τον Παναγιώτη ως τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας να αξιοποιεί διάφορα πλεονεκτήματα χωρίς, ωστόσο, να αποφεύγονται και οι εντάσεις.

Αρχικά ο Παναγιώτης ως αρχηγός των κόκκινων επέλεξε τον αρχηγό των μπλε ορίζοντας στη θέση αυτή τον Νίκο Π. Οι δύο αρχηγοί στη συνέχεια διάλεξαν τους συμπαίκτες τους διαμορφώνοντας ως εξής τις αντίπαλες ομάδες: Στην Κόκκινη ομάδα βρέθηκαν Γιάννος, Νικήτας, Μάριος και Καλλιόπη ενώ στην Μπλε ομάδα οι Ελπίδα, Χριστόφορος, Μπόμπαινας, Νίκος.

Ο Πάνος είχε ένα ακόμα πλεονέκτημα, όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, να διαλέξει, δηλαδή, πέντε από τα βότανα ή τα μυρωδικά που ήθελε και θα ήταν συνδεδεμένα με τα πέντε πιάτα που θα πρότειναν και οι δύο ομάδες με τον υποψήφιο σεφ να επιλέγει χαμομήλι, λεμονοθύμαρο, φασκόμηλο, δενδρολίβανο και αρμπαρόριζα.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης ξεκαθάρισε ότι ο καθένας παίκτης από τις ομάδες θα έχει την ευθύνη για το δικό του πιάτο. Αφού ο Πάνος άκουσε τις επιλογές του Νίκου Π. μπορούσε να βάλει ως αντίπαλο όποιον παίκτη από τη δική του ομάδα ήθελε και έτσι τα ζευγάρια κατέληξαν ως εξής: η Ελπίδα πήρε την αρμπαρόριζα, ο Νίκος Π. το δενδρολίβανο, ο Χριστόφορος το χαμομήλι, ο Νίκος Μπέρκας το λεμονοθύμαρο κι ο «Μπόμπαινας» το φασκόμηλο. Στους μπλε ο Πάνος έδωσε το λεμονοθύμαρο στον Γιάννο, το χαμομήλι το κράτησε για τον εαυτό του, το δενδρολίβανο στον Νικήτα, αρμπαρόριζα στον Μάριο και φασκόμηλο στην Καλλιόπη.

Κάποια στιγμή οι τόνοι, ωστόσο, ανέβηκαν λόγω μιας μικρής παρεξήγησης ανάμεσα στους δύο αρχηγούς για τα χτένια με τον Παναγιώτη να αρχίζει τα… «γαλλικά» κοιτάζοντας τον αρχηγό της Μπλε Ομάδας, ο οποίος εκνευρίστηκε επίσης και τα «μπιπ» δεν είχαν τελειωμό.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Δύο παίχτες μοιράστηκαν τα 10.000 ευρώ με ένα αυγό και μια κοτολέτα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή