MasterChef: Το φάσκομηλο που χάρισε τη νίκη, η κατσάδα του Κουτσόπουλου και ο νικητής της ασυλίας

MasterChef: To «κράξιμο» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον «Μπόμπαινα» ξεχώρισε στο επεισόδιο της Πέμπτης
MasterChef: Το φάσκομηλο που χάρισε τη νίκη, η κατσάδα του Κουτσόπουλου και ο νικητής της ασυλίας
MasterChef: To «κράξιμο» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον «Μπόμπαινα» ξεχώρισε στο επεισόδιο της Πέμπτης
Instagram
3'

Η ώρα της κρίσης για την ομαδική διαδικασία στην οποία την τιμητική τους είχαν τα βότανα και τα μυρωδικά έφτασε για τους επίδοξους σεφ του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δέκα του διαγωνισμού μαγειρικής βρέθηκαν στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, όπου έφτιαξαν ένα μενού ανά ομάδα με πρωταγωνιστές το φασκόμηλο, το λεμονοθύμαρο, την αρμπαρόριζα, το δενδρολίβανο αλλά και το χαμομήλι.

Όλα κρίθηκαν στο πιάτο με το φασκόμηλο με την Καλλιόπη να δέχεται «βροχή» ερωτήσεων και τον «Μπόμπαινα» να ακούει αρκετά για το κριθαράκι του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να χαρακτηρίζει τα πιάτα τους ως τα πιο αδύναμα.

«Καλλιόπη δυσκολευτήκαμε πολύ να καταλάβουμε το φασκόμηλο, αλλά και σαν πιάτο μας μπέρδεψε», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τους κόκκινους ενώ για τους μπλε είπε «μια όχι πολύ καλή προσπάθεια αυτή του Δημήτρη, αλλά εδώ… ακούγαμε το φασκόμηλο. Μέτρια η προσπάθεια και του Δημήτρη, δεν είχαμε και πολλά να πούμε».

Τελικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε τον πόντο στον «Μπόμπαινα» με την μπλε ομάδα τελικά να κερδίζει προκαλώντας την απογοήτευση και της Καλλιόπης και του αρχηγού της ομάδας της, του Πάνου.

H κατσάδα του Κουτσόπουλου

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης μπορεί να κέρδισε μαζί με τη μπλε ομάδα την ομαδική δοκιμασία, όμως δεν χάρηκε καν. Ο μάγειρας έχει στραφεί κυρίως εναντίον της Ελπίδας και δεν ήθελε να πάει για δείπνο μαζί με την ομάδα του μετά τη νίκη της. Όταν ο «Μπόμπαινας» εξέφρασε την άποψή του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε έξαλλος και του απάντησε καταλλήλως.

«Δημήτρη, κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις ό,τι συμβαίνει στο παιχνίδι. Δεν είναι όλες οι στιγμές δικές σου. Δεν σου ανήκουν όλες. Συγνώμη αν σου έχουμε δώσει να καταλάβεις αυτό! Το παιχνίδι έχει μία ροή και όλα τα παιδιά έχουν το ίδιο δικαίωμα και έχουν δώσει τον ίδιο πόνο για να βρεθούνε εδώ! Αν δε θες να πας, πήγαινε σπίτι και μαγείρεψε ή κάνε ό,τι θες αλλά δε σου ανήκουν όλες οι στιγμές!», είπε με πολύ έντονο ύφος λόγω της συμπεριφοράς του Δημήτρη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η μάχη για την ασυλία

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ομαδικής δοκιμασίας Γιάννος και Νικήτας έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία και να αποφύγουν να μαγειρέψουν στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης.

Σύμφωνα με τους κριτές του MasterChef και τα δύο πιάτα ήταν εξαιρετικά, με εκείνο του Γιάννου να είναι λίγο καλύτερο και να κερδίζει την ασυλία, προστασία την οποία έχει κερδίσει και ο Παναγιώτης ο οποίος κατέχει την κάρτα ασυλίας

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Έξω φρενών ο Κουτσόπουλος με τον «Μπόμπαινα» (video)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή