Eurovision 2022 - Τελετή έναρξης: Οι εμφανίσεις Ελλάδας και Κύπρου στο τιρκουάζ χαλί (pics)

Eurovision: Ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής (8/5) στους κήπους της Reggia di Venaria Reale στο Τορίνο η τελετή έναρξης της Eurovision 2022 - Εντυπωσίασαν οι τραγουδίστριες της Ελλάδας και της Κύπρου με τις εμφανίσεις τους στο τιρκουάζ χαλί
Photo by Daniele Venturelli/WireImage
1'

Οι καλλιτέχνες και οι αντιπροσωπείες των χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, έδωσαν το "παρών" στο τιρκουάζ χαλί που στρώθηκε στους βασιλικούς κήπους.

Λίγο πριν τις 19:00 (ώρα Ελλάδος) έφτασε στο τιρκουάζ χαλί η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο με το τραγούδι "Ela".

Η Ανδρομάχη φορούσε μια μακριά τουαλέτα σε ροζ παλ αποχρώσεις, με ένα βαθύ σκίσιμο στο ένα πόδι, η οποία αποτελεί δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή μόδας Στέλιου Κουδουνάρη.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti, περπάτησε στο τιρκουάζ χαλί ευδιάθετη.

Η τραγουδίστρια συνομίλησε με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εντός του κτηρίου, στέλνοντας ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα.