Survivor Spoiler 9/5: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και η νέα ποινή από την παραγωγή (video)

Survivor Spoiler 9/5: Το παιχνίδι έχει φουντώσει επικίνδυνα και οι τηλεθεατές έχουν… φορτώσει με αυτά που βλέπουν στις οθόνες – Ποιοι θα βγουν απόψε στον… τάκο;
Instagram: survivorgreece
2'

Η αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor μετά την επίθεσή του στον Τάκη Καραγκούνια και η μη… αποβολή των Άρη και Ταλάντσεβ που ήρθαν σε επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», έχουν φέρει στα… όριά του το τηλεοπτικό κοινό.

Για πολλούς χρήστες των social media, η αποβολή του Γιώργου ήταν άδικη ή αλλιώς άδικο ήταν πως δεν αποβλήθηκαν οι άλλοι δυο παίκτες και δέχθηκαν μόνο μία μικρή ποινή. Ποινή αναμένεται να δεχθεί απόψε και ο Στάθης Σχίζας, μετά από την απαράδεκτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως είδαμε και στο trailer του επεισοδίου.

Χθες (8/5) η μπλε ομάδα κατάφερε να κάνει το 1-0 στους αγώνες ασυλίας και με τη Ναυσικά να κερδίζει το κολιέ της ατομικής, οι «κόκκινοι» οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ψήφισαν την Ασημίνα για πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ας πάμε όμως στα σημερινά, με το αποτέλεσμα να φέρνει μεγάλες ανατροπές και μία τεράστια «μάχη» που θα κρίνει το τηλεοπτικό κοινό. Η κόκκινη ομάδα θα καταφέρει να κάνει το 1-1 στις ασυλίες και έτσι θα οδηγηθούν και οι «μπλε» στην κάλπη και έτσι θα έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Άρης Σοϊλέδης και Απόστολος Ρουβάς θα είναι εκείνοι που θα τεθούν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού, μαζί με την Ασημίνα και όλα δείχνουν πως θα είναι… ντέρμπι, καθώς ο καθένας έχει φανατικούς υποστηρικτές. Αν «ποντάραμε» σε κάποιον, αυτός θα ήταν ο τηλεοπτικός μάγειρας, όμως το κοινό έχει δείξει πολλές φορές φέτος πως έχει τη δική του λογική και άποψη και έχει φέρει πολλάκις τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι. Μένει να δούμε αν θα γίνει ξανά το ίδιο.