Survivor spoiler 11/05: Δάκρυα, σοβαρός τραυματισμός και ένας έρωτας πριν την σημερινή αποχώρηση

Survivor spoiler 11/05: Γεμάτο εντάσεις και διαφορετικά συναισθήματα το σημερινό επεισόδιο του Survivor
Survivor spoiler 11/05: Γεμάτο εντάσεις και διαφορετικά συναισθήματα το σημερινό επεισόδιο του Survivor
ΣΚΑΙ
2'

Διαφορετικά συναισθήματα και αντιδράσεις αναμένεται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor πριν την αποχώρηση που έχει «κλειδώσει» με ένα όνομα που δεν περίμενε κανείς.

Όπως φαίνεται στο trailer το επεισόδιο του Survivor για σήμερα Τετάρτη (11/05) θα περιλαμβάνει δάκρυα, έναν τραυματισμό στον αγώνα επάθλου και την εξομολόγηση ενός έρωτα.

Για τα δάκρυα πρωταγωνιστής θα αναδειχθεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος εξομολογείται στην κάμερα ότι «δεν κοιμήθηκα καλά γιατί είχα μια ανησυχία» εξηγώντας ότι η συγκίνησή του προέρχεται από το γεγονός ότι «κάθομαι και σκέφτομαι ότι το Survivor είναι μεγάλο μάθημα ζωής για εμένα».

Την ίδια ώρα στον τελευταίο αγώνα επάθλου θα υπάρξει ένας τραυματισμός του Απόστολου Ρουβά ο οποίος θα προκαλέσει ανησυχία καθώς, όπως φαίνεται, χτυπάει στο κεφάλι την ώρα που επιχειρεί να περάσει ένα εμπόδιο.

Λίγο πριν, δε, την αποχώρηση αναμένεται να συζητηθεί στο συμβούλιο του νησιού το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρησηίδα το οποίο είχε «δείξει» πρώτος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Είστε σαν τις τριανταφυλλιές. Θέλω να καταλάβω πώς έχετε έρθει πιο κοντά» ακούγεται να λέει αρχικά ο Γιώργος Λιανός προς τους δύο παίχτες του Survivor με τη Βρησηίδα να απευθύνεται στον εμφανώς αμήχανο Σπύρο Μαρτίκα και να του λέει: «Μην με κοιτάς μίλα».

«Κλείδωσε» η αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης φεύγει την Τετάρτη

Αναμένεται ψηφοφορία θρίλερ με τους τέσσερις υποψηφίους να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να δίνουν τις δύο διαφορετικές μάχες τους. Μια για την πρώτη θέση και μια για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Η μάχη για την τελευταία θέση είναι αυτή που έκρινε και τον παίκτη που θα δούμε να αποχωρεί την Τετάρτη.

Ασημίνα, Εμμανουήλ, Ρουβάς και Σοϊλέδης έδωσαν τη δική τους μάχη για να συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές ψήφους και να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της παρουσίας τους στο Survivor.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη είναι ο Απόστολος Ρουβάς.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης φεύγει την Τετάρτη