Έλον Μασκ: Αυτή είναι η 27χρονη ηθοποιός που του «πήρε τα μυαλά»

O 50χρονος Έλον Μασκ είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της νεαρής ηθοποιού

Έλον Μασκ: Αυτή είναι η  27χρονη ηθοποιός που του «πήρε τα μυαλά»
O 50χρονος Έλον Μασκ είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της νεαρής ηθοποιού
AP
3'

Μια 27χρονη ηθοποιό φαίνεται ότι έχει βάλει στη ζωή του ο Έλον Μασκ πέντε μήνες αφότου έγινε ξανά πατέρας από την πρώην σύντροφό του, Grimes, με το νέο ζευγάρι να έχει κάνει ήδη το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον δεσμό του Έλον Μασκ με την Νατάσα Μπάσετ ακούστηκαν αρχικά πριν από τρεις μήνες με τις φωτογραφίες από το δείπνο στο γαλλικό θέρετρο να έρχονται να τις επιβεβαιώσουν.

Ο δισεκατομμυριούχος επέλεξε για το ρομαντικό δείπνο το ξενοδοχείο Cheval Blanc η διανυκτέρευση στο οποίο κοστίζει περίπου 1.300 δολάρια τη βραδιά με την Daily Mail να αναφέρει ότι το ζευγάρι ήπιε ροζέ κρασί και έφαγε τηγανιτές πατάτες ενώ μετά το ελαφρύ δείπνο εθεάθησαν σε βόλτα ευτυχισμένοι και χέρι-χέρι.

Οι πρώτες επαφές του 50χρονου Έλον Μασκ με την νεαρή ηθοποιό έγιναν τον Φεβρουάριο όταν για πρώτη φορά εθεάθησαν στο ιδιωτικό τζετ του Mr Tesla στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Από τότε η Μπάσετ, σύμφωνα με την Daily Mail, φέρεται να έχει γίνει μέλος της οικογένειας Μασκ καθώς στις Κάννες εμφανίστηκε πολλές φορές στο πλευρό της 74χρονης μητέρας του δισεκατομμυριούχου.

https://www.instagram.com/p/CeEF2WRA9WB

Οι φήμες λένε, μάλιστα, ότι μπορεί να ήταν η μητέρα του Μασκ που γνώρισε το ζευγάρι καθώς η πρώτη της συνάντηση με την Νατάσα έγινε το 2015 όταν σχολίασε μια φωτογραφία της τότε ακόμα άγνωστης ηθοποιού για το πόσο είχε περάσει καλά με την παρέα που έκανε με την ίδια και τη μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CdxPrZ3OUGp

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Έλον Μασκ

Η καριέρα της Νατάσα Μπάσετ εκτοξεύτηκε σε ηλικία 19 ετών όταν μετακόμισε στις ΗΠΑ ενώ ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε το 2017 όταν και υποδύθηκε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην ταινία για την γνωστή τραγουδίστρια.

Η 29χρονη ηθοποιός γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και την πρώτη της επαφή με την υποκριτική την έκανε στα χρόνια του σχολείου υποδυόμενη ρόλο σε παράσταση του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας σε ηλικία 13 ετών.

https://www.instagram.com/p/CWO3eM4Fwdo

Ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος ήταν στην ταινία Dungoona που μεταδόθηκε στο MTV το 2009 ενώ πρωταγωνίστησε σε αρκετές άλλες σειρές στην πατρίδα της (Rake, Wild Boys και Cops L.A.C.). Μετά την αποφοίτησή της πρωταγωνίστησε στην ταινία Mental ενώ έγραψε και σκηνοθέτησε την μικρού μήκους ταινία Kite το 2013.

https://www.instagram.com/p/CTSaNOHLHgP

Η ταινία, όμως, που άλλαξε την καριέρα ήταν αυτή στην ταινία Britney για την οποία είπε ότι χρειάστηκε εντατικά μαθήματα χορού «όχι μόνο για να χορεύω αλλά και για να μάθω να περπατάω, να στέκομαι και να κινούμαι όπως μια Μπρίτνεϊ Σπίαρς 24 ώρες το 24ωρο» εξομολογούμενη ότι διάβασε κάθε βιβλίο και κάθε συνέντευξη της τραγουδίστριας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή