Τιμπό Κουρτουά: Στα Χανιά μαζί με την καλλονή σύντροφό του

Μετά την ρομαντική πρόταση γάμου στην Ιταλία o Τιμπό Κουρτουα και η Μισέλ Γκέρζιγκ ταξίδεψαν στο νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα στα Χανιά.
O τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά μαζί με την καλλονή σύντροφό του.
Instagram / mishelgerzig
1'

Στα Χανιά βρίσκονται ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά μαζί με την καλλονή σύντροφό του, Μισέλ Γκέρζιγκ. Το ζευγάρι επέλεξε το νησί της Κρήτης για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

O Τιμπό Κουρτουά με την σύντροφο του Μισέλ Γκέρζιγκ. ΕΡΤ Χανίων

Μία εβδομάδα μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι, όπου η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο ίδιος MVP, ο Τιμπό Κουρτουά βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με την καλλονή σύντροφό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας» έφτασε στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» με ιδιωτική πτήση λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου συνοδευόμενος από την αγαπημένη του, Μισέλ Γκερζίγκ, μοντέλο από το Ισραήλ, στην οποία πρόσφατα έκανε και πρόταση γάμου.

Ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένος είναι και δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram. Πριν έρθει στην Ελλάδα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο ταξίδι τους στην Ιταλία. «Ναι, σε μια ζωή μαζί σου» έγραψε στη λεζάντα, η εντυπωσιακή Μισέλ Γκέρζιγκ.