GNTM: Για πρώτη φορά οι νέοι κριτές ποζάρουν στην κάμερα (photos)

GNTM: Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με τη νέα ομάδα του ριάλιτι μοντέλων
Οι 4 νέοι κριτές του GNTM φωτογραφίζονται μαζί
1'

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει δυναμικά στη νέα σεζόν του GNTM. Μετά την επίσημη ανακοίνωση για τους κριτές της φετινής χρονιάς το μοντέλο ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τους κριτές να ποζάρουν όλοι μαζί!

Εκτός από τη Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας ανανεώνει τη συνεργασία του με το κανάλι αυτή τη φορά από θέση κριτή και όχι coach. Τις δύο θέσεις που μένουν θα τις καλύπτουν από του χρόνου ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έχουμε έρθει τώρα στα γυρίσματα για τις οντισιόν. Κάτσαμε μιλήσαμε με τα παιδιά, με τη νέα κριτική επιτροπή. Είναι σαν να γνωριζόμαστε για πάντα. Είναι πολύ συγκινητικό», δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του «Breakfast@Star»

Για τη νέα κριτική επιτροπή σχολίασε: «Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης».

Η Σοφία Χατζηπαντελή ωστόσο θα έχει θέση special guest κριτή αφού θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μόνο για τις διαδικασίες των auditions.

Ποιος θα υποδέχεται όμως τα νέα μοντέλα και τις οικογένειές τους πριν βρεθούν μπροστά από την κριτική επιτροπή τώρα που ο Καράβας γίνεται κριτής; Ο λόγος για την Έλενα Γαλύφα.

Δείτε την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά:

Σχετικές ειδήσεις