Survivor: H πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα - «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα»

Survivor: Ήταν σίγουρα ο παίκτης που συζητήθηκε περισσότερο - Τι ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο 

Survivor: H πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα - «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα»
1'

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερ, ο Σπύρος Μαρτίκας, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ευχαριστεί τους όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι.
Ο παίκτης από το Καιρατσίνι που έγινε γνωστός μέσα από την ομάδα των «Μαχητών» και έμεινε στο νησί 6 μήνες, αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor αναφέρει στο βίντεο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Αθήνα, αναφέροντας: «Ένα ταξίδι επιβίωσης, το δυσκολότερο του κόσμου, μόλις τελείωσε. Ένα ταξίδι ξεκινά, επιστροφή στην Ελλάδα. Κυριακή βράδυ στις 21.30 η ώρα θα πατήσω το πόδι μου στην Αθήνα, μετά από 6 μήνες. Σας ευχαριστούμε όλοι, και οι 40 που περάσαμε για το πόσο μας στηρίξατε. Σας ευχαριστούμε όλοι, κι εγώ προσωπικά. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, μάθημα ζωής, ευχαριστούμε από καρδιάς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα