Βουγιουκλάκη – Μπονάτσος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους από τον Ηλία Ψινάκη (vid)

«Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.
Βουγιουκλάκη – Μπονάτσος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους από τον Ηλία Ψινάκη (vid)
1'

Το «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη, ξεκίνησε να προβάλλεται στο Youtube, όμως πλέον το βλέπουμε και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του Mega.

Ο Ηλίας Ψινάκης προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το πώς χώρισαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο, αλλά και το πώς προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες καθώς ήταν φίλος και με τους δύο.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε πως την περίοδο που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη από τον Βλάσση Μπονάτσο εκείνος ήταν φίλος και των δυο, και προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, έβγαινε με τον καθένα ξεχωριστά εναλλάξ κάθε βράδυ.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε

«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις… Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δες το σχετικό απόσπασμα μετά τα 13:00 στο παρακάτω βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή