Beverly Hills 90210: Πέθανε o αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς, Joe E. Tata

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Joe E. Tata που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '90, Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210: Πέθανε o αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς, Joe E. Tata
1'

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο ηθοποιός Joe E. Tata, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του Nat στο Beverly Hills 90210.

Ο συμπρωταγωνιστής του στην αγαπημένη σειρά, Ian Ziering, ανακοίνωσε τον θάνατό του στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο Joe E. Tata έπαιζε τον τον ιδιοκτήτη του Peach Pit.

https://www.instagram.com/p/ChsG7TirHFW

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το 2018, ο Tata είχε διαγνωστεί με νόσο Αλτσχάιμερ, και για τον λόγο αυτό η κόρη του, Kelly, είχε ξεκινήσει λογαριασμό στο Go Fund Me, προκειμένου να τον βοηθήσει οικονομικά.

Ο Tata γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1936 και στην αρχή της καριέρας του είχε ερμηνεύσει ρόλους στο General Hospital, στο The Outer Limits και στο Mister Roberts.

Στην τηλεόραση η καριέρα του άνθισε τη δεκαετία του ’70 και του ’80 – εμφανίστηκε σε πολλές αστυνομικές σειρές όπως Mannix, Adam-12, The F.B.I. και The Streets of San Francisco – αλλά έγινε πραγματικά γνωστός με τη συμμετοχή του στην εμβληματική σειρά Beverly Hills 90210, ως ο αγαπημένος ιδιοκτήτης του Peach Pit όπου και παρέμεινε για 10 σεζόν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή