Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγειρεύει στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου (vid)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», μαγείρεψαν και προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφτασε στην κεντρική πλατεία λίγο μετά τις 13:30.
agriniopress.gr
1'

Σημείο συνάντησης με τον «Άλλο άνθρωπο» η Πλατεία Δημοκρατίας, στο κέντρο του Αγρινίου. Το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν την «εκρηκτική» και πολυαναμενόμενη ζωντανή εμφάνιση του καλλιτέχνη στο Lake Party.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφτασε στην κεντρική πλατεία λίγο μετά τις 13:30, με πλήθος κόσμου να περιμένει να τον δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί του. Η άφιξή του ήταν προγραμματισμένη για τις 13:00 αλλά έγινε με 40λεπτη καθυστέρηση.

Ευδιάθετος, χαλαρός και ιδιαίτερα επικοινωνιακός έπιασε… πόστο στην εθελοντική κουζίνα, για να μαγειρέψει μαζί με τους ανθρώπους του «Άλλου Ανθρώπου».

Με το μήνυμα «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι εθελοντές την ημέρα της κάθε συναυλίας και σε κεντρικό σημείο της πόλης που επισκέπτονται μαγειρεύουν και προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Πηγή: agriniopress.gr