Γη της Ελιάς - Spoiler 18/10: Αποκαλύπτεται το ψέμα της Κατερίνας

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα δούμε το βράδυ της Τρίτης στην αγαπημένη σειρά «Γη της Ελιάς» - Τι θα δούμε απόψε στις 21:00
Έρωτες που φουντώνουν, σχέσεις που περνούν κρίση αλλά και συναισθηματική εξαπάτηση έρχονται απόψε.
Glomex
1'

Νέες εξελίξεις θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης για την αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Έρωτες που φουντώνουν, σχέσεις που περνούν κρίση αλλά και συναισθηματική εξαπάτηση έρχονται απόψε στις 21:00 στο MEGA.

Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία. Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και η Εύα της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί.

Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Οι σειρές του MEGA και το «Voice» έδωσαν σκληρή μάχη

Καταιγιστικές εξελίξεις στις τηλεοπτικές σειρές - Τα επόμενα επεισόδια

Γη της ελιάς: Η επιστολή που θα συγκλονίσει την Αθηνά