«Γη της Ελιάς» Spoiler: Η συνάντηση Αντιγόνης-Σωκράτη φέρνει ταραχή

Αποκαλύψεις στο αποψινό επεισόδιο.

«Γη της Ελιάς» Spoiler: Η συνάντηση Αντιγόνης-Σωκράτη φέρνει ταραχή
«Γη της Ελιάς» Spoiler
2'

Οι εξελίξεις της δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», καθηλώνουν τους τηλεθεατές ολοένα και περισσότερο. Το σίριαλ, που φέρει την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και του Αντρέα Γεωργίου, κρύβει ανατροπές που κάνουν την αδρεναλίνη του κοινού… να «χτυπά κόκκινο».

Στο αποψινό επεισόδιο και μετά τις αποκαλύψεις που αφορούν στο αληθινό πρόσωπο της Βαγγελιώς, η Αθηνά ξεσπά αλλά γρήγορα οι απειλές θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και την ξυλοκοπεί βάναυσα. Η Αρετή και η Ασπασία, τελικά, λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. «Σε όλες τις δουλειές κάποιος πρέπει να κάνει το κουμάντο», ακούμε να λέει η Μυρτάλη στην Ισμήνη με την τελευταία να της επισημαίνει ότι έχει αλλάξει και έχει «καβαλήσει το καλάμι». Της ανακοινώνει, μάλιστα, ότι θα φύγει από την εταιρεία στέλνοντας τελεσίγραφο ότι έχει ένα μήνα προθεσμία να βρει αντικαταστάτρια. Η Μυρτάλη, αν και δείχνει ψύχραιμη, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι μένει μόνη της με τον εγωϊσμό και την αλαζονεία να την θολώνουν. Χωρίς να το βάζει κάτω, η Μυρτάλη τα βάζει και με τους Βρεττάκους και συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας.

Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη. Εκείνη σαστισμένη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι «πέφτει πάνω» στον πρώην αγαπημένο της που όπως θα δούμε είναι και ο πατέρας της μικρής Αγγελικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο αποψινό επεισόδιο, θα έχουν και οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη των αρχηγών του κυκλώματος που σκότωνε νεαρές ιερόδουλες. Η πραγματική ταυτότητα της Ράινας αποκαλύπτεται και το πραγματικό όνομα της ηρωίδας είναι Δήμητρα Γιατράκου, υπαστυνόμος Α’ στο επάγγελμα. Πώς θα αντιδράσουν όλοι, όταν μάθουν ποια πραγματικά είναι;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή