H Γη της Ελιάς Spoiler: Μία απόπειρα βιασμού ταράζει τους πάντες

Δεν εφησυχάζονται οι συντελεστές της δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», που προβάλλεται από Κυριακή έως και Πέμπτη στις 21.00. Το προσεχές διάστημα, θα δούμε θυελλώδεις εξελίξεις που θα καθηλώσουν.
2'

Η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μια σωστή ευκαιρία στον γάμο του. Ωστόσο, ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος μαλώνει με τη Βασιλική και φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί. Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επιστρέφει στο μαγαζί και δέρνει τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του. Οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία. Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού». Ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Δημήτρη

Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στη δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου. Μέχρι να διαλευκανθεί η κατάσταση, η Αθηνά δέχεται άλλη μια οργανωμένη επίθεση κατά της ζωής της. Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της Αθηνάς στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου.

Τι συμβαίνει με τον Σωκράτη

Ο άντρας που έχει εισβάλει στη ζωή των ηρώων θα έρθει πολύ κοντά με την Αλκμήνη, χωρίς όμως να της αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο. Παράλληλα, η Αντιγόνη θα του εκμυστηρευτεί ότι, όταν ήταν μαζί, έμεινε έγκυος και η αντίδρασή του δεν θα είναι η αναμενόμενη.