Η εβδομάδα ξεκινά με μυθοπλασία – Τι θα δούμε απόψε στις σειρές

Νέα εβδομάδα, με τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της σεζόν να επιστρέφουν.

Η εβδομάδα ξεκινά με μυθοπλασία – Τι θα δούμε απόψε στις σειρές
4'

Συντονισμένοι στη μικρή οθόνη, απόψε, θα δούμε τις αγαπημένες μας σειρές με νέα επεισόδια και πολλές εξελίξεις.

Οι ήρωες βρίσκονται σε νέες περιπέτειες και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μας καθηλώσουν.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA, 21.00

Ο Σωκράτης κάνει «στενό μαρκάρισμα» στην Αλκμήνη. Ο Κωνσταντίνος βρίσκει καινούργιο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης τού δίνει το «πράσινο φως». Οι εντάσεις ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Χρήστο αυξάνονται συνεχώς και το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση. Η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής κι εκείνος δέχεται να πληρώσει γι’ αυτές. Ταυτόχρονα, ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά και τη συγκινεί με όσα της λέει. Η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Η Αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στη δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου και να «σώσει» την Αθηνά.

«Σασμός», ALPHA, 21.00

Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ. Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

https://www.instagram.com/p/CkVW97YqrBS

«Παγιδευμένοι», ANT1, 22.00

Η ομολογία του Άγγελου έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες! Η παραδοχή του Νίκου στη Χρύσα για την παράνομη σχέση του με τη Δώρα θα κλονίσει για άλλη μία φορά την οικογένεια της Αννας. Η κατάθεση του Αγγελου και η επιβεβαίωση από την Υβόννη έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους και από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατηγόρου. Μαζί με τον Σταύρο θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για να αποδείξουν την ενοχή του Αγγελου. Την ίδια στιγμή, η Αννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία. Θα τα καταφέρουν; Ο Σπύρος συνεχίζει το σχέδιό του για να καλύψει τον Θοδωρή. Μία αναπάντεχη εξαφάνιση, όμως, θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειές του και θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής… Ποιος μπορεί να είναι αυτός;

https://www.instagram.com/p/CkVJQkkqbqY

«Μαύρο Ρόδο», MEGA, 22.40

Η ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Γιάννα επιστρέφει στο χωριό. Η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στον Σαράντο και τον Γιώργο είναι εύθραυστη. Η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της. Θα παραμείνει σε εξέλιξη η ενέδρα θανάτου που έχει στήσει ο Βίκος κατά του Θέμη; Ο Θέμης προσπαθεί να βρει τρόπο για να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

https://www.instagram.com/p/CjpQl2PIeHI

«Αυτή η νύχτα μένει», ALPHA, 22.40

Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της Χωροφυλακής. Η Φωτεινή, από την άλλη, αφού ξεσπά στην Εύη, ζητά απελπισμένη τη βοήθειά της. Η εικόνα του απελπισμένου πατέρα της της ξυπνά μία μνήμη από το παρελθόν και ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα. Η Νίκη αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματά της στον Στρατή, εκείνος, όμως, μετά τις νέες του πληροφορίες για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. Καθώς η μέρα φεύγει, η Ζέτα και ο Στρατής συναντιούνται.

https://www.instagram.com/p/CkWKsugAdmp
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή