Τηλεθέαση: Η βραδινή ζώνη ανήκει στον «Σασμό» - Σάρωσε η σειρά

Ο τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς έρχεται και το κοινό δεν αλλάζει συχνότητα. Τι τηλεθέαση έκαναν οι υπόλοιπες σειρές.
Τηλεθέαση: Η βραδινή ζώνη ανήκει στον «Σασμό» - Σάρωσε η σειρά
2'

Βράδυ Τετάρτης και οι τηλεθεατές καθηλώθηκαν στον ALPHA για να δουν τις εξελίξεις του «Σασμού». Ο τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς έρχεται και το κοινό δεν αλλάζει συχνότητα. Έτσι χθες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η δραματική σειρά σημείωσε 37% στο σύνολο και 32,6% στο δυναμικό κοινό ενώ στο τέταρτο 21.30-21.45, η τηλεθέαση ανέβηκε στο 41,5%.

Το ίδιο βράδυ, συνέχισαν να έχουν την τιμητική τους τα σίριαλ. Η παραγωγή «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA έκανε 24,6% στο σύνολο και 24,1% στους τηλεθεατές 18-54. Στο MEGA δεν προβλήθηκε «Η Γη της Ελιάς», καθώς υπήρξε αναμετάδοση του αγώνα Γιουβέντους-Παρί Σεν Ζερμέν. Το ματς έκανε 16,6% στο σύνολο και 14,7% στο δυναμικό κοινό.

Στην prime time, η κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» του ΑΝΤ1 (στις 21.00) έκανε 14,8% στο σύνολο και 15,2% στο δυναμικό κοινό ενώ η μίνι σειρά «Φαντασία» (που έκανε χθες την πρώτη της επίσημη και θα κρατήσει συντροφιά για τρεις εβδομάδες) 7,9% στο σύνολο και 6,6% στο δυναμικό κοινό.

Οι παραγωγές της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και «Μουσικό κουτί» σημείωσαν 4,8% και 4,4% στο σύνολο, ενώ -στους τηλεθεατές 18-54- 2,9% και 3% αντίστοιχα.

Στη ζώνη των 20.00, οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν 16,2% στο σύνολο και ο «Παράδεισος των κυριών» του ALPHA 21,5%. Στο δυναμικό κοινό, η σατιρική εκπομπή άγγιξε το 23,6% και η σειρά του ALPHA 18,9%. Ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται ότι κερδίζει το νεανικό κοινό ενώ η μυθοπλασία το σύνολο.

Όπως φαίνεται από τις μετρήσεις, ο «Σασμός» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ενδιαφέρουσα είναι η πορεία και των σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» (το οποίο παίζεται και Τετάρτη πλέον) και «Ο Παράδεισος των Κυριών» του ίδιου καναλιού. Ο ALPHA, φέτος, επένδυσε στη μυθοπλασία και του βγαίνει σε εξαιρετικά καλό στην πορεία του στους πίνακες της Nielsen.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Το bachelor της Βασιλικής και η αποκάλυψη της Γερμανού

Σασμός: Ξεσηκώθηκε το twitter με το spoiler που θέλει νεκρό τον Αντώνη

Τηλεθέαση: Ο νικητής της πρωινής ζώνης και τα νούμερα των ανταγωνιστών

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή