Τηλεθέαση-Κυριακή: Χωρίς αντίπαλο «παίζουν μπάλα» οι σειρές του MEGA

Τηλεθέαση: Βράδυ Κυριακής και οι τηλεθεατές αποδεικνύουν ότι συντονίζονται πιστά στο MEGA.
2'

Η μυθοπλασία πρωταγωνιστεί στην prime time και παίζει, μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό καθώς ο ALPHA δεν προβάλλει σειρές την εν λόγω ημέρα.

Έτσι, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, «Η Γη της Ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο» σκαρφάλωσαν ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Η δραματική σειρά του MEGA, από τις 21.00 έως τις 22.40, έκανε 27,8% στο σύνολο και 21,1% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που πήρε τη σκυτάλη, σημείωσε 21,8% και 16,9% αντίστοιχα.

Το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ, «Voice of Greece», με τους Πάνο Μουζουράκη-Έλενα Παπαρίζου-Σάκη Ρουβά-Κωνσταντίνο Αργυρό, έκανε 15,5% στο σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό.

Το «Rouk Zouk Special», που βγήκε στον αέρα την Κυριακή στις 20.00, έκανε 9,5% στο σύνολο και 10,3% στο δυναμικό κοινό. Το ταξιδιωτικό φορμάτ του STAR, «Asia Express», έκανε 6,8% και 8,8% αντίστοιχα ενώ το «Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN 5,2% και 5,4%. Η σειρά της ΕΡΤ1, «Μία νύχτα του Αυγούστου», περιορίστηκε στο 4,7% στο σύνολο και στο 4% των τηλεθεατές 18-54.

Τι θα δούμε απόψε στο «Μαύρο Ρόδο»

Με νέα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, στις 22.40. Ο Πέτρος αποφασίζει να μπει νύχτα στο μοναστήρι για να μιλήσει στην Ελισάβετ. Η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο και τον ρωτάει γιατί είπε ψέματα για την κόρη της. Θα μπορέσει όμως να του αντισταθεί; Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον. Το νούμερο του Βίκου θα φτάσει, τελικά, στα χέρια του Θέμη. Είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει, πάση θυσία. Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Κασσιανή αντιπαρατίθεται με την ηγουμένη. Την ίδια ώρα, μέσα στους τοίχους του μοναστηριού, ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισάβετ. Δύο άγρυπνα μάτια, όμως, θα αντιληφθούν τις δύο σκιές.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube