Σασμός Spoiler: Το ύπουλο σχέδιο της Καλλιόπης και η συνομωσία με τον Νικηφόρο

Σασμός Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha. Αποκλειστική σκηνή από τα επεισόδια της νέας εβδομάδας.

Σασμός Spoiler: Το ύπουλο σχέδιο της Καλλιόπης και η συνομωσία με τον Νικηφόρο
2'

Διαρκείς είναι οι ανατροπές στη σειρά του Alpha, Σασμός. Το άνοιγμα της διαθήκης του Άγγελου και το γεγονός ότι τα κτήματα που είχε πάρει από τους Σταματάκηδες μένουν στην Αργυρώ, έχουν βάλει… φωτιά στην Καλλιόπη. Η «καπετάνισσα» δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί ότι τα κτήματά της οικογένειάς της θα τα διαχειρίζονται πλέον οι Βρουλάκηδες κι έτσι προσπαθεί με κάθε τρόπο είτε να τα πάρει πίσω, είτε να τα καταστρέψει.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha, προβλήθηκε αποκλειστική σκηνή από τα επεισόδια της νέας εβδομάδας. Σε αυτή βλέπουμε την Καλλιόπη να συνωμοτεί με τον Νικηφόρο, για το θέμα των κτημάτων. «Θα κάνεις αυτό που θα σου πω για να μην κινδυνέψεις», λέει η «καπετάνισσα» στον μικρό Σταματάκη ο οποίος δίνει τον λόγο της τιμής του.

Την ίδια ώρα, Αργυρώ και Αστέρης αναζητούν λύση αλλά φτάνουν σε αδιέξοδο. Ο Αντώνης και η Μαρίνα απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Αθήνα, όμως, ο Ορφανός στην Κρήτη έχει έρθει σε δύσκολη θέση.

Η Νάτια προσπαθεί να ανακαλύψει αν ο Μαθιός είναι ο πατέρας της, πλευρίζοντας τη Βασιλική. Η τελευταία έχει πολιορκηθεί από τον Ευθύμη, ο Μαθιός το μαθαίνει και αποφασίζει να τον επισκεφθεί. Το εκρηκτικό κοκτέιλ στον Σασμό γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο όταν η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται τον δίαυλο επικοινωνίας του Αστέρη με την Αργυρώ και γίνεται έξαλλη...

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Μητσοτάκης για Σασμό: Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά

Μενεγάκη: Απαντά στην πρόταση της Κορομηλά για το Σπίτι με το Mega

Φως στο Τούνελ: Η ιστορία του Παναγιώτη που παθαίνει ξαφνική αμνησία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή