Μαύρο Ρόδο - Spoiler 6/12: Σφοδρή η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο

Το «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης με ένα συναρπαστικό επεισόδιο.
Μαύρο Ρόδο - Spoiler 6/12: Σφοδρή η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο
Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση, ενώ η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο.
Glomex
1'

Συγκλονιστικό και γεμάτο εξελίξεις θα είναι το επεισόδιο που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:40 στο «Μαύρο Ρόδο» και προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση, ενώ η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο.

Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Η Όλγα και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το πού ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο.

Σχετικές ειδήσεις

«Σασμός», «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» - Οδηγός με όλες τις σειρές

Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει τον λόγο που επέστρεψε

«Μαύρο Ρόδο» Spoiler: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται και η Ελισάβετ υποφέρει

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή