Τηλεθέαση - Πρωινή ζώνη: Λιάγκας ή Καινούργιου στην κορυφή;

Ποιος βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης; Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.
Τηλεθέαση - Πρωινή ζώνη: Λιάγκας ή Καινούργιου στην κορυφή;
Ο Γιώργος Λιάγκας.
2'

Το τηλεοπτικό ενδιαφέρον μπορεί να έχει μετατοπιστεί στη βραδινή ζώνη λόγω των ποδοσφαιρικών αγώνων του Μουντιάλ, όμως τι συμβαίνει στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη; Οι κεντρικοί παρουσιαστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθούν να βρεθούν στην κορυφή, άλλες φορές με θετικό πρόσημο και άλλες φορές με δυσκολίες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το πρωί της Τρίτης, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Κορινθίου σημείωσε 17,1% στο σύνολο και 11,5% στους τηλεθεατές 18-54. Η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» του ALPHA έκανε 11,4% στο σύνολο και 11,1% στο δυναμικό κοινό. Το «Πάμε Δανάη!» του MEGA με τη Δανάη Μπάρκα αρκέστηκε στο 11,4% στο σύνολο και 11,7% στους τηλεθεατές 18-54. Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR «Breakfast@STAR» με το δίδυμο Ετεοκλή Χατζίδου-Ετεοκλή Παύλου έκανε 6,2% στο σύνολο και 9,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του OPEN με τη Μπέττυ Μαγγίρα 5,6% στο σύνολο και 7,2% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στο «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά δεν βλέπει τις μετοχές της εκπομπής να ανεβαίνουν ακόμα. Έτσι, χθες, σημείωσε 7,3% στο σύνολο και 6,7% στους τηλεθεατές 18-54.

Η κοινωνική εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», από τις 11.45 έως τις 14.00, σημείωσε 18,1% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό. Η σιδηρά κυρία της τηλεόρασης, από τα «χέρια» της οποίας έχουν περάσει οι μεγαλύτερες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, έχει καταφέρει να σαρώνει στους πίνακες της Nielsen με τα ρεπορτάζ που παρουσιάζει.

Τι έκανε Μελέτη και Τσιμτσιλή

Στην πρωινή ζώνη, οι δύο κυρίες διασταυρώνουν τα ξίφη τους παρουσιάζοντας τόσο lifestyle όσο και κοινωνικά θέματα. Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη έκανε 16,7% στο σύνολο και 18,8% στο δυναμικό κοινό. Το «Happy Day» στον ALPHA με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή διατηρεί ένα σταθερό κοινό εδώ και χρόνια. Χθες, λοιπόν, σημείωσε 14,9% στο σύνολο και 14,3% στους τηλεθεατές 18-54.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Το Μουντιάλ παρασύρει τους αντιπάλους

Τηλεθέαση: Γκολ και κορυφή-Το Μουντιάλ δυσκόλεψε μυθοπλασία και Voice

J2US: Πρώτο μουσικό σόου σε τηλεθέαση - Τι ετοιμάζει ο Κοκλώνης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή