«Η Γη της Ελιάς»: Ο Κωνσταντίνος κινδυνεύει - Το συμβόλαιο θανάτου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία
Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς»
2'

Με καθηλωτικά επεισόδια ξεκινά η εβδομάδα για τη «Γη της Ελιάς» στο MEGA. Οι ήρωες δεν μπορούν να καλύψουν άλλο τα μυστικά τους, με τον Κωνσταντίνο να μπαίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού. Η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

Μέχρι η σειρά να αποχαιρετίσει το κοινό για το 2022, η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα. Ο Λυκούργος, την ίδια στιγμή, ακούει στις ειδήσεις για ένα έγκλημα που έγινε στην Αθήνα και αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η είδηση αυτή του κινεί υποψίες. Μάλιστα, εκφράζει στην Χάιδω την ανησυχία του ότι ο Κωνσταντίνος έχει πάρε δώσε με τη συμμορία του Κεφάλα στην Αθήνα.

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης με τον κλοιό να στενεύει για τους δύο άνδρες. Το επόμενο διάστημα, ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και, ενώ στήνεται ενέδρα, δέχεται πυροβολισμό. Ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου έχει αναστατώσει τόσο την Ισμήνη, όσο και την Αστυνομία, μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου. Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεότερα. Ο Λυκούργος βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος και ο πελάτης του, ήταν ενέργεια του μαφιόζου «Κεφάλα». Ο Λυκούργος προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτηματικά που τον βασανίζουν, ώστε να βοηθήσει και τον ίδιο και την κόρη του.

Σχετικές ειδήσεις

«Η Γη της Ελιάς»: Η Ιουλία ρισκάρει για έναν έρωτα

Γη της ελιάς spoiler: Ο Κακουριώτης φτάνει στη Μάνη και ερωτεύεται

«Η Γη της Ελιάς»: Ο Κίμωνας εισβάλλει στη σειρά