«Σασμός» Spoiler: Η Αργυρώ ρίχνει τη χαριστική βολή στον Σταύρο

«Σασμός»: Πότε θα ρίξει αυλαία για το 2022

«Σασμός» Spoiler: Η Αργυρώ ρίχνει τη χαριστική βολή στον Σταύρο
2'

Με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο, γεμάτο εξελίξεις, έρχεται ο «Σασμός» απόψε στις 21.00 στον ALPHA. Σε αυτό θα δούμε την Καλλιόπη να ανακοινώνει τις αποφάσεις της στην οικογένεια, ενώ ο Σταύρος δέχεται τη χαριστική βολή από την Αργυρώ. Παράλληλα η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά, προκαλώντας τον Δημήτρη να πάρει μια παρορμητική απόφαση. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ, πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Στα δύο επόμενα επεισόδια της εβδομάδας, η Αργυρώ εξασφαλίζει τη βοήθεια της Στέλλας, αλλά στην πορεία τα πράγματα δεν δείχνουν καλά, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Την ίδια στιγμή η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό, που νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο. Ο Λευτέρης έχει υποψίες πως ο Ευθύμης τον έχει καταλάβει. Κάποιος έχει μιλήσει. Ο Νικηφόρος δέχεται μια ριψοκίνδυνη πρόταση από τα ξαδέρφια του, ενώ ο Μανώλης συμπαραστέκεται στην Τζένη που έχασε τη γιαγιά της. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι.

Η Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει ο Αντώνης. Η Αργυρώ καλείται να αντιμετωπίσει και έμπρακτα τις απειλές του Σταύρου και εναποθέτει τις ελπίδες της στη Στέλλα, που ακούει έκπληκτη τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Καθώς ο Δημήτρης λείπει, η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται κοντά. Η Καλλιόπη, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Η μεγάλη απειλή, ωστόσο, έρχεται από αλλού. Τα ξαδέρφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Ο Αστέρης, με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Άγγελου, πριν να είναι αργά. Θα καταφέρουν να σταματήσουν ο Αστέρης και ο Μαθιός το κακό;

Να σημειωθεί ότι η σειρά «Σασμός» θα ρίξει αυλαία, για το 2022, την επόμενη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Οι αξέχαστες στιγμές του Μαθιού και της Βασιλικής

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή