«Φως στο Τούνελ»: Πότε επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη

«Φως στο Τούνελ»: Τι αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη για την επιστροφή της εκπομπής τη νέα χρονιά
Instagram
2'

Στον τόπο καταγωγής της ταξίδεψε η Αγγελική Νικολούλη για τις γιορτές των Χριστουγέννων, στο διάλειμμα των προβολών της εκπομπής της Φως στο Τούνελ, το οποίο από τη νέα χρονιά επιστρέφει με νέα επεισόδια γεμάτα αποκαλύψεις.

Μέσα από την ιστοσελίδα της η δημοσιογράφος ευχήθηκε στον κόσμο για τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την ημερομηνία της επιστροφής της εκπομπής στους δέκτες μας.

Έτσι, όπως αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη στο κείμενό της, η εκπομπή επιστρέφει στις 20 Ιανουαρίου 2023.

Τι έγραψε η δημοσιογράφος:

«Η γιορτινή περίοδος παραμένει ξεχωριστή, ό,τι κι αν συμβεί… Μας επηρεάζει θετικά και αρνητικά. Κάποιοι νιώθουν μελαγχολία και άλλοι πλημμυρίζουν από συναισθήματα και νοσταλγία.
Ένας χρόνος φεύγει… Ένας άλλος ο καινούργιος, περιμένει και μας χτυπά την πόρτα…Του ανοίγουμε και τον κοιτάμε κατάματα, θετικά και καλοσυνάτα. Στο κατώφλι του νέου έτους θέτουμε πάλι στόχους για ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που μας πλήγωσαν και μας εγκλώβισαν στα τούνελ της καθημερινότητας…. Να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και να δούμε όλα αυτά που θα έρθουν, με αισιοδοξία…
Εύχομαι ολόψυχα το 2023 να φανερώσει στον καθένα από ’μας αυτό που ψάχνει. Να έχουμε υγεία, τύχη και αγάπη. Να αναζητάμε πάντα το φως και να μη ξεχνάμε, πως αυτό βρίσκεται συχνά μέσα μας.
Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα δικά του φώτα στις 20 Ιανουαρίου. Θα σας περιμένω στη MEGA-λη παρέα μας για έρευνες βαθιές, με μοναδικό σκοπό την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά…
Με την Αγάπη μου,
Αγγελική».