Μενεγάκη: Ποζάρει με την κόρη της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Με μια φωτογραφία αγκαλιά με την μικρή της κόρη Μαρίνα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους θέλησε η Ελένη Μενεγάκη να ευχηθεί χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μενεγάκη: Ποζάρει με την κόρη της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Η Ελένη Μενεγάκη.
Instagram
1'

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την μικρή της κόρη Μαρίνα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η ίδια θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπά τα Χριστούγεννα καθώς πρόκειται για μια γιορτή που όλη η οικογένεια ενώνεται και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι περνούν ξεχωριστές στιγμές, ανταλλάσσουν ευχές και εκφράζουν πιο έντονα την αγάπη τους. Η παρουσιάστρια του Mega, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα περνά τις μέρες αυτές με τα παιδιά και τον σύζυγό της απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε πριν λίγα λεπτά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Μαρίνα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, φορώντας ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη.

«Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/Cmj6AsQLv89/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Μενεγάκη: Tο ταξίδι με τις κόρες και τον Μάκη την Πρωτοχρονιά!

Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε φιλιά στον Μουτσινά που έπαιζε σε επανάληψη

Μενεγάκη: Μετά από καιρό έβαλε μίνι φόρεμα και μας άφησε άφωνους

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή