Έξαλλος ο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα - «Eίσαι ο πιο τοξικός άνθρωπος»

Ο Μάουρο Ικάρντι ξέσπασε δημοσίως κατά της Γουάντα Νάρα όταν εκείνη ανέφερε σε live της στο Instagram ότι έχει βάλει τέλος στη σχέση τους.

Έξαλλος ο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα - «Eίσαι ο πιο τοξικός άνθρωπος»
Getty Images
1'

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεταμένο κλίμα η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ και η καλλονή influncer έχουν χωρίσει από τον Σεπτέμβριο και βρίσκονται πολύ κοντά στο διαζύγιο.

Η επιχειρηματίας από την Αργεντινή έκανε τις προηγούμενες ημέρες ένα live στο Instagram, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν βρίσκεται πλέον σε σχέση και είναι μόνη. «Χώρισα και τέλος», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.

Μάλλον αυτά τα λόγια, προκάλεσαν την «έκρηξη» του Μάουρο Ικάρντι ο οποίος έσπευσε να γράψει στα σχόλια πως «είσαι πολύ... πρώην, αλλά με έχεις τρελάνει στις βιντεοκλήσεις. Μην το παίζει ανόητη».

Μάλιστα μπροστά στα μάτια των εκατομμυριών χρηστών που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το live της Γουάντα Νάρα, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής σχολίασε «είσαι το νούμερο ένα τοξικό (άτομο) ή όχι»;

Πάντως η επιχειρηματίας η οποία έχει αποκτήσει δυό κόρες με τον ποδοσφαιριστή δεν σχολίασε τίποτα από όλα όσα της έγραψε εκείνος κατά τη διάρκεια του live.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή