Ποια προγράμματα επιστρέφουν και ποια παρουσιάστρια κάνει παύση

Το ημερολόγιο δείχνει 2 Ιανουαρίου 2023 και το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς ξεκινά επίσημα. Από σήμερα, εκτός των νέων προγραμμάτων που θα αρχίσουν να βγαίνουν στον αέρα, επιστρέφουν στον προγραμματισμό των καναλιών οι εκπομπές που είχαν «αποχαιρετίσει» για λίγο το κοινό.
Unsplash
2'

Έτσι, στο ΣΚΑΪ, στις 09.40 θα δούμε ξανά το «Πρωινό Μας». Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη, o Bασίλης Νομικός, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Άγγελος Βουράκης, σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Η άφιξη της παρουσιάστριας βάζει φρένο και πάλι στην εκπομπή «Δεκατιανοί», που τις δύο προηγούμενες εβδομάδες βρισκόταν στις επάλξεις.

Στο ίδιο κανάλι, στις 14.50, come back κάνει και ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό Μεσημεράκι». Έπειτα από δύο εβδομάδες διακοπών, ο παρουσιαστής επιστρέφει στην ώρα του για να χαρίσει άφθονο γέλιο. Ο οικοδεσπότης, έχοντας πάντοτε στο πλευρό του τη Βάνια και τους Alcatrash, μας υποδέχεται ξανά στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Stand Up επί παντός επιστητού, «Χρυσή Τηλεόραση» αλλά και τα αγαπημένα πια «Διλήμματα» επιστρέφουν δυναμικά.

Την ίδια ώρα που οι αστέρες του ΣΚΑΪ επανέρχονται, η Ελένη Μενεγάκη πατάει «pause». Η μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη» του MEGA δεν θα προβάλλεται όλη την εβδομάδα, καθώς η παρουσιάστρια και η ομάδα της παίρνουν ανάσες χαλάρωσης και κάνουν ένα μικρό break για μία εβδομάδα. Ο σταθμός, από τις 13.30 έως τις 15.50, ρίχνει στην αρένα επαναλήψεις σειρών όπως την κωμωδία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, έχει το πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση το δεύτερο μισό της χρονιάς. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου κάνει πρώτη επίσημη το «Survivor» και αναμένεται να αυξήσει πολύ τις μετοχές του ΣΚΑΪ, αλλά και των υπόλοιπων εκπομπών του καναλιού που θα προβάλλουν αποκλειστικά θέματα. Επίσης, από τις 16 του μήνα, ο «χάρτης» ολοκληρώνεται με τις σειρές να επανέρχονται με νέα επεισόδια και τα υπόλοιπα ριάλιτι σόου να βγαίνουν στον αέρα.

Σχετικές ειδήσεις

Stan Lee: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από τη Marvel

J2US τελικός: Όσα έγιναν όταν έκλεισαν οι κάμερες

Γιατί δεν βλέπουμε τα spin off του Game of Thrones