Σασμός: Το νέο καθηλωτικό τρέιλερ αποκαλύπτει τις εξελίξεις

Η σειρά του ALPHA, «Σασμός», επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια και πολλές εξελίξεις.

Σασμός: Το νέο καθηλωτικό τρέιλερ αποκαλύπτει τις εξελίξεις
2'

Οι ήρωές του, βγαλμένοι μέσα από τις στροφές της ζωής, βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους για τις πράξεις τους αλλά και με τη συνείδησή τους.

«Ο μεγάλος κριτής όλων μας είναι η συνείδησή μας», ακούμε να λένε οι ήρωες στο νέο τρέιλερ του σίριαλ. Η ιστορία προχωράει με μεγάλες ανατροπές που φέρνουν τα πάνω-κάτω, με καταιγιστικές αποκαλύψεις οι οποίες μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας, με καθοριστικά γεγονότα τα οποία γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές.

Στο νέο τρέιλερ, λοιπόν, βλέπουμε τη Βασιλική να ρωτά τον Μαθιό ποια είναι αυτή που του στέλνει μηνύματα. Παράλληλα, βλέπουμε τη Μαρίνα να αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή ενώ της λέει ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο αν θέλουν να ξαναείναι μαζί.

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε την Αργυρώ να φιλιέται με τον Αστέρη με την επανένωσή τους να είναι ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσει πολύ. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, το ζευγάρι όχι μόνο θα ξανασμίξει αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει την οργή του Σταύρου.

Ο σύζυγος της Αργυρώς βάζει φωτογράφο να παρακολουθεί την Αργυρώ για να του δώσει στοιχεία. Όταν παίρνει στα χέρια του στιγμιότυπα της γυναίκας του με τον Αστέρη, ο πρώτος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων τους.

Η Στέλλα, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, προειδοποιεί την Αργυρώ για όσα ετοιμάζει ο Σταύρος κι εκείνη αντιδρά απρόβλεπτα καθώς δεν αντέχει άλλο αυτό που ζει. Στο τέλος, βέβαια, ο Σταύρος αποφασίζει να δώσει στην Αργυρώ το πολυπόθητο διαζύγιο μετά από έναν έντονο καβγά με τον Αστέρη και μία συνάντηση με τον Μαθιό.

Να σημειωθεί ότι ο «Σασμός», από τις 23 Ιανουαρίου και μετά, θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα-από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή