Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες ψάχνουν για φαγητό στη ζούγκλα

Survivor All Star Spoiler: Θερίζει η πείνα στον Άγιο Δομίνικο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο - Τρεις Μαχητές ψάχνουν για φαγητό στη ζούγκλα
GLOMEX
1'

Το Survivor All Star ξεκίνησε και οι δοκιμασίες για τους παίκτες είναι ήδη σκληρές καθώς εκτός από τις μάχες πρέπει να ανταπεξέλθουν και στο κομμάτι της πείνας.

Τα πρώτα spoiler για το παιχνίδι επιβίωσης είναι γεγονός. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση η οποία έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», μια ακόμα αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Τρεις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών επιχείρησαν να πάνε στη ζούγκλα για να βρουν φαγητό καθώς όπως όλα δείχνουν έχει πέσει πείνα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι αποφάσισαν να βγουν στη ζούγκλα για αναζήτηση φαγητού. Η πρωτοβουλία ήρθε από τον Ασημακόπουλο, ο οποίος έχει δυσανεξία στην καρύδα και έτσι θα πρέπει να βρει άλλο είδος τροφής.

Οι τρεις τους λοιπόν έκαναν παρεάκι και με τις «ευλογίες» της ομάδας και της παραγωγής προσπάθησαν να βρουν φαγητό εντός του ορίου που επιτρέπεται στη ζούγκλα του Αγ. Δομίνικου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μέρος είναι γνωστό στους παίκτες και το είχαν επισκεφθεί και παλαιότερα, παθαίνοντας ωστόσο δηλητηρίαση τρώγοντας βατόμουρα.