Survivor All Star Spoiler: Οι νικητές του επάθλου και ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler: Αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό και η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/1) στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Survivor All Star Spoiler: Οι νικητές του επάθλου και ο παίκτης που αποχωρεί
ΣΚΑΪ
2'

Μόλις τρία επεισόδια έχουν προβληθεί στο Survivor All Star και έχουμε δει… τα πάντα. Σκληρά αγωνίσματα, διαμάχες, ψηφοφορίες – έκπληξη και την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία έφυγε με λυγμούς από το παιχνίδι λέγοντας στον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα πως τον αγαπά και τον περιμένει σύντομα κοντά της.

Η εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί με ένα ακόμα σκληρό αγώνισμα ανάμεσα σε «Διάσημους» και «Μαχητές», το οποίο αυτή τη φορά έχει έπαθλο για τους νικητές το φαγητό. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει με… γεμάτο στομάχι στις μάχες για την ασυλία της επόμενης εβδομάδας, κι αυτό κάνει την επικράτηση καθοριστική. Οι «Διάσημοι», η κόκκινη ομάδα δηλαδή, στα αγωνίσματα ασυλίας επικράτησε 2-1 και σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να πετύχει και 3η νίκη και να κερδίσει το φαγητό.

https://www.instagram.com/reel/CnQO0NqpVwz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο, θα έρθει μετά το τέλος των αγωνισμάτων. Στο συμβούλιο του νησιού θα στραφούν όλα τα βλέμματα καθώς θα υπάρξει η πρώτη αποχώρηση με βάση την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Στο πρώτο Συμβούλιο αποχώρησης του νησιού πρωταγωνιστές είναι οι υποψήφιοι: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος. Ποιους επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να στηρίξει με την ψήφο του; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες στην πρώτη αποχώρηση και ποια ζητήματα φέρνουν στην επιφάνεια οι συζητήσεις στο Συμβούλιο;

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Αυτός ήταν και ο πρώτος παίκτης που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για να είναι υποψήφιος και φαίνεται πως η παρουσία του στο Survivor All Star θα είναι βραχύβια. Μένει να δούμε αν η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα επιβεβαιώσει την πληροφορία…

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή