Παγιδευμένοι: Επιστρέφει απόψε με νέα επεισόδια - Η ηθοποιός που εισβάλλει

Η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, επανέρχεται στον προγραμματισμό του καναλιού με νέα πρόσωπα και πολλές εξελίξεις
Παγιδευμένοι: Επιστρέφει απόψε με νέα επεισόδια - Η ηθοποιός που εισβάλλει
ΑΝΤ1
2'

Κέρδισε το δικό της κοινό, το πρώτο μισό της σεζόν, και είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν συνεχώς στο «χρηματιστήριο» της τηλεθέασης.

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», που σημείωσε άνοδο 3,9 μονάδων στο δυναμικό κοινό 18-54, επιστρέφει απόψε στις 22.00 με νέα επεισόδια.

Στο πρώτο επεισόδιο για το 2023 θα παρακολουθήσουμε την αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα και μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό ανατρέποντας τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Ακης, που τον βοηθάει, κρύβει και αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Γεράσιμο (Στέφανο Κυριακίδη) σε αρκετές σκηνές και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο ήρωας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται, καθώς θα γίνει ο φύλακας άγγελος πολλών.

Οι «Παγιδευμένοι», πάντως, θα συνεχίσουν να απασχολούν πολύ και με την άφιξη νέων προσώπων. Μία από αυτές θα είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η ηθοποιός, που κυνήγησε το όνειρό της και στην Αμερική, μπαίνει στη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου και σίγουρα θα συζητηθεί.

Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» του ALPHA, το Σαββατοκύριακο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τον νέο αυτό ρόλο θα παρακολουθήσουμε το Φεβρουάριο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή