Αλέξης Παππάς σε Τζέιμς Καφετζή: «Τραβάς την προσοχή για να μπεις στο Survivor»

Μια απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή.
Ο Αλέξης Παππάς.
Glomex
1'

Ένταση δημιουργήθηκε την Παρασκευή στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή. Αφορμή στάθηκαν όσα δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, λεγόμενα τα οποία ο Αλέξης Παππάς διέψευσε.

Ο Τζέιμς Καφετζής, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι είχε συμβεί, παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας: «Όταν πήγα στη Σίσσυ Μπερδεύτηκα. Δεν ήταν μαζί μας ο Παππάς, ήμουν εγώ, ο Τριαντάφυλλος, ένας φίλος του και ο Παυλιδάκης. Τον Παππά τον πήραμε τηλέφωνο. Έκανα λάθος. Αυτό έγινε δύο χρόνια πριν. Σε είχε πάρει τηλέφωνο ο Ντάφυ και μπερδεύτηκα».

«Μπερδεύτηκες. Το κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες αλλά εμένα μου φάνηκε ότι τραβάς την προσοχή για να μπεις πάλι στο Survivor», απάντησε με ειρωνικό ύφος ο Αλέξης Παππάς με τον Τζέιμς Καφετζή να απαντά: «Δε θέλω να μπω στο Survivor».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler 22/1: Εκτός αγώνων ξανά η Δαλάκα με απόφαση γιατρών

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξέσπασε σε κλάματα για την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Survivor All Star: Έφτασε η ώρα για ξύλο μεταξύ των παικτών και φθηνό reality